Свято в Буковелі.

Свято в Буковелі.

17 травня 2014 року ГК Буковель веселився від творчих номерів аматорського ансамблю пісні і танцю "Прикарпаття", нашого прекрасного містечка Отинії. Свято було організоване за підтримки народного депутата Олександра Шевченка і символізувало ідею святкування саме в цей день на Буковелі Дня Європи.
Похмура та дощова погода зривала виступи та могла під загрозу вивести звукову апаратуру, проте для гостей та туристів ТК Буковелі ансамблем вдалося створити свято, яке гостям приємно запам'яталося. Глядачів було достатньо. Ансамбль виконав кілька своїх головних номерів, враховуючи привітальні композиції. Свої окремі номери представили солісти ансамблю - Марина Романюк, Павло Богаченко, Володимир Гринів, Іванна Гундяк.
Оригінально повелася одна із керівників свята, пригощаючи кожного бажаючого із дерев'яного кухля медовухою, а також люлькою миру, яка символізувала дружню атмосферу до кожного гостя. На святі було досить багато людей, які брали участь в київському Майдані.

Під час флешмобу «Неподільна країна – безпечна Європа!», який створив отинійський ансамбль під супровід пісні Гайтани "Сонце нам сяє". Було приємно розуміти, що на святі присутні учасники подій, які змінили хід української історії.
Під час виступів журналісти мали можливість поспілкуватися із артистами, та гостями цього свята. В загальному підрахунку отинійський аматорський ансамбль пісні і танцю "Прикарпаття" дарував 17 травня усім небайдужим до української культури незабутнє свято, від якого кожен глядач був приємно вражений і мав можливість зазнімкуватися із артистами.
Автор: Назарій Андрійчук