ЗА СВОБОДУ!

ЗА СВОБОДУ!

Хто за незламність рідного народу,
Той - за Свободу!

Хто за міцну національну згоду,
Той - за Свободу!

Хто за єднання Заходу і Сходу
Той - за Свободу!

Хто не хохол, не хрунь, не наймит зроду,
Той - за Свободу!

Хто бачить наскрізь виродка-заброду,
Той - за Свободу!

Хто не підгавкує чужинцям на догоду,
Той - за Свободу!

Хто за Вкраїну у вогонь і в воду,
Той - за Свободу!

 Олег Тягнибок: "При нинішній ситуації в державі "третіх сил" бути не може"

"При нинішній ситуації в Українській державі "третіх сил" бути просто не може. Ці вибори – це вибори між білим і чорним, між перспективою побудови Української національної держави або поверненням до комуно-совєцької країни. В цій ситуації потрібно ще до виборів чітко заявляти: або ти будеш у більшості з об’єднаними силами опозиції, або з владою".

Про це заявив 20 жовтня голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи в Луцьку.

Під час зустрічі з лучанами в Палаці культури міста Луцька несподівано багато запитань лучан стосувалося партії "УДАР". Волиняни просили пояснити їм "дивну" позицію нібито нової "третьої сили" – партії Віталія Кличка, котрий заявляє, нібито він – в опозиції, в той час як окремі представники Партії регіонів кажуть, що збираються сформувати коаліційну більшість з кандидатами від "УДАРу".

Ці сумніви ще більше посилилися після того, як 19 жовтня Віталій Кличко не з’явився на підписання угоди про створення опозиційними силами майбутньої коаліції в новому парламенті…

Відповідаючи на цей блок запитань, Олег Тягнибок зауважив, що поважає Віталія Кличка як спортсмена і пишається його перемогами. Однак наголосив: спорт і політика – це зовсім інші речі. І закликав громаду уважніше придивитися до дій депутатів від "УДАРу" та списку тих, кого веде Кличко до Верховної Ради.

"Фракція "УДАРу" в Київській облраді входить до складу більшості на чолі з Партією регіонів. Вона у повному складі голосувала за обрання головою Київської облради члена Партії регіонів Олександра Сталінолєновича Качного. То скажіть, як наприклад, голосуватиме у парламенті керівник фракції "УДАРу" у Київській облраді Артур Палатний, особистий друг Віталія Кличка?" - запитав Олег Тягнибок.

Також лідер ВО "Свобода" повідомив лучан, що у списку партії "УДАР" є чимало одіозних фігур, які є відвертими українофобами. "За спиною Кличка до парламенту хоче пробратися депутат Верховної Ради Криму Сергій Куніцин, який відверто виступає за державний статус російської мови. Під номером 17 в "УДАРі" значиться Едуард Гурвіц – мер Одеси, який особисто відкривав пам’ятник одному з найлютіших ворогів України – Катерині ІІ. А під 39-им місцем в "УДАРі" заховався Михайло Фабрін – представник "Русского єдінства". То кого ж підтримуватимуть ці діячі у Верховній Раді? Чи будуть вони, приміром, виступати проти Ківалова і Колесніченка?"

Схвально відреагували лучани на ряд програмних тез ВО "Свобода", зокрема про прийняття закону "Про імпічмент Президента" і відставку уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка у повному складі, проведення люстрації влади, заборону продажу українських земель, добровільно-примусове повернення вкрадених олігархами коштів із офшорних зон, повернення у власність держави стратегічних підприємств, зміну Податкового кодексу за принципом "великий бізнес – великі податки, малий бізнес – малі податки", повернення з-за кордону українських заробітчан тощо.