Отинія - Європарламент не вказуватиме Україні, кого визнавати Героями

Європарламент не вказуватиме Україні, кого визнавати Героями

Європарламент не вказуватиме Україні, кого визнавати Героями

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" висловлює рішучий протест проти втручання ліберальних і лівацьких євродепутатів у внутрішні справи України і паплюження ними українського національного героя Степана Бандеру. 25 лютого 2010 року Європарламент ухвалив резолюцію щодо України, в параграфі 19 якої євродепутати висловлюють свій жаль з приводу присвоєння Провіднику Організації Українських Націоналістів Степану Бандері звання Героя України і сподіваються, що "нове українське керівництво перегляне такі рішення в зв’язку зі своєю відданістю європейським цінностям". Залишимо без коментарів маячню про відданість "європейським цінностям" промосковської Партії регіонів та її очільника Віктора Януковича. Цей сумнівний комплімент здатний викликати лише гомеричний регіт.
Всеукраїнське об’єднання "Свобода" розцінює подібну нахабну витівку космополітичних євродепудатів як прояв брутальної зневаги до української Нації та пряме втручання у внутрішні справи нашої держави. Не псевдоєвропейському ліберальному і лівацькому Європарламенту вказувати українцям, кого визнавати Героями і як їх вшановувати. Наші Герої зростали у кривавій боротьбі з окупантами тоді, коли так звана "цивілізована Європа" перед ними запобігала. Тому засудження Бандери – це плювок на український національно-визвольний рух, який був антиколоніальним за своєю суттю, в першу чергу антикомуністичним та антинацистським, це плювок на право українців мати власну державу. Водночас українці добре пам’ятають усі "дарунки", які протягом одного лише ХХ століття робила так звана "цивілізована Європа": від потоплення в крові руками Польщі молодої Західно-Української Народної Республіки, зради Української Народної Республіки в її війні з людинонависницькою Совєцькою Росією, замовчування Голодомору, постійної торгівлі "українським питанням" з Москвою – до відверто промосковської позиції сьогодення, коли так звана Стара Європа підтримує Кремль у газовій війні проти України та змушує нас зрікатися власної історії і своїх Героїв.
Прикметно, що ініціаторами внесення в резолюцію брехливого і знущального параграфу про Бандеру виступили депутати від Німеччини і Польщі. Антиукраїнська позиція Німеччини пояснюється комплексами німецького керівництва і намаганням перекинути власну відповідальність за здійснені під час Другої світової війни злодіяння на інших, в першу чергу на українців. Тому замість того, щоб мовчки каятися за здійснені проти українців злочини, Німеччина проводить блюзнірський судовий процес над невинним і вже немічним літнім українцем Іваном Демянюком та протягує антиукраїнські тези в резолюції Європарламенту. Однозначно можна стверджувати, що з Польщі остаточно зірвано маску самозваних "адвокатів України в Європі". Намагання поляків оббрехати Бандеру свідчить про спробу приховати жахливі злочини проти українців, які Польща чинила починаючи з XV століття: політика жорстокої полонізації, заборони всього українського, фізичного винищення українських патріотів, етнічних чисток проти українського цивільного населення. Особливо поляків дратує те, що Українська Повстанська Армія під прапором Степана Бандери у 1943 році виграла розпочату поляками у 1918 році україно-польську війну, вщент розгромила польську терористичну "Армію крайову" і взяла тріумфальний реванш за поразки 1918-1920 років, отримані від поляків лише завдяки колосальній військовій, політичній та економічній допомозі останнім з боку Антанти.
Європарламент не вперше проводить щодо України облудливу політику за формулою "реальні поступки в обмін на примарні обіцянки". 1 січня 2010 року вступила в дію Угода про реадмісію між Україною і Євросоюзом, згідно з якою Україна зобов’язана стати загальноєвропейським відстійником для нелегальних мігрантів в обмін на обіцянки спростити візовий режим. А нещодавно євродепутати сховали за облудливими формулюваннями своє небажання визнавати Голодомор 1932-1933 років геноцидом української Нації.
Деструктивна позиція Європарламенту ще раз доводить нам, українцям, що ліберально-лівацький проект Євросоюзу себе вичерпав. Європа має будуватись як Європа вільних націй. За це спільно зі "Свободою" борються націоналісти з Франції, Італії, Великої Британії, Болгарії, Білорусії та інших країн Європи.
І головне, сьогодні як ніколи Україна потребує політики опертя на власні сили, не оглядаючись ні на Схід, ні на Захід. Такої політики, яку проводив Провідник української нації Степан Бандера.

Політвиконком ВО «Свобода»

Представники Альянсу європейських національних рухів опротестують резолюцію Європарламенту щодо Степана Бандери
 
Голова Альянсу європейських національних рухів, заступник голови Національного фронту Франції Бруно Голніш у телефонній розмові з лідером Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олегом Тягнибоком заявив, що представники націоналістичних партій Європарламенту, які входять до Альянсу європейських національних рухів, опротестують параграф 19 резолюції Європарламенту щодо Степана Бандери на найближчому пленарному засіданні Європейського парламенту. 2 березня 2010 року Всеукраїнське об’єднання "Свобода" спрямувало звернення депутатам Європарламенту, у якому "висловило рішучий протест проти втручання ліберальних і лівацьких євродепутатів у внутрішні справи України і паплюження ними українського національного героя Степана Бандеру".
У відкритому зверненні до Європарламенту, зокрема, йдеться:
"Всеукраїнське об’єднання "Свобода" розцінює подібну нахабну витівку космополітичних євродепутатів як прояв брутальної зневаги до української Нації та пряме втручання у внутрішні справи нашої держави… Не псевдоєвропейському ліберальному і лівацькому Європарламенту вказувати українцям, кого визнавати Героями і як їх вшановувати. Наші Герої зростали у кривавій боротьбі з окупантами тоді, коли так звана "цивілізована Європа" перед ними запобігала. Тому засудження Бандери – це плювок на український національно-визвольний рух, який був антиколоніальним за своєю суттю, в першу чергу, антикомуністичним та антинацистським, це плювок на право українців мати власну державу. Водночас українці добре пам’ятають усі "дарунки", які протягом одного лише ХХ століття робила так звана "цивілізована Європа": від потоплення в крові руками Польщі молодої Західно-Української Народної Республіки, зради Української Народної Республіки в її війні з людиноненависницькою Совєцькою Росією, замовчування Голодомору, постійної торгівлі "українським питанням" з Москвою – до відверто промосковської позиції сьогодення, коли так звана Стара Європа підтримує Кремль у газовій війні проти України та змушує нас зрікатися власної історії і своїх Героїв.
Європарламент не вперше проводить щодо України облудливу політику за формулою "реальні поступки в обмін на примарні обіцянки". 1 січня 2010 року вступила в дію Угода про реадмісію між Україною і Євросоюзом, згідно з якою Україна зобов’язана стати загальноєвропейським відстійником для нелегальних мігрантів в обмін на обіцянки спростити візовий режим. А нещодавно євродепутати сховали за облудливими формулюваннями своє небажання визнавати Голодомор 1932-1933 років геноцидом української Нації. Деструктивна позиція Європарламенту ще раз доводить нам, українцям, що ліберально-лівацький проект Євросоюзу себе вичерпав. Європа має будуватись як Європа вільних націй. За це спільно зі "Свободою" борються націоналісти з Франції, Італії, Великої Британії, Болгарії, Білорусії та інших країн Європи".
Також ВО "Свобода" спрямувала Євродепутатам біографію Провідника української нації Степана Бандери та рішення сесій Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської обласних рад, які, з ініціативи Всеукраїнського об’єднання "Свобода", на позачергових сесіях ухвалили звернення до Європарламенту з вимогою скасувати пункт 19 Резолюції Європарламенту щодо України.
Довідка. Альянс європейських національних рухів – об’єднання патріотичних партій національного спрямування, до якого входять представники національних партій з Іспанії, Італії, Болгарії, Бельгії, України, Австрії, Франції та Великої Британії. Метою учасників Альянсу є збереження національної ідентичності, мови та культури, а також припинення зростання кількості іммігрантів у країнах Європейського Союзу. Всеукраїнське об’єднання "Свобода" стало першим учасником Альянсу європейських національних рухів, яке представляє праву партію з країни, що не є членом Європейського Союзу і для яких в Альянсі передбачено статус спостерігачів.

Прес-служба ВО «Свобода»

Табачник – дзеркало української демократії
Хтось задоволений, хтось ні, але всі здивовані – для чого ПР такий менінгіт? З перших кроків йти на конфронтацію і розкол? Не залишив Табачник нікого байдужим. Хтось задоволений, хтось ні, але всі здивовані – для чого ПР такий менінгіт? З перших кроків йти на конфронтацію і розкол? А як же реформи, а як же об'єднання країни, а як же почую кожного. Реваншизм, зневага до переможених? Крах всіх надій. Нічого подібного. І реформи будуть і об'єднання країни вже є. З об'єднанням простіше. І схід і захід продемонстрували стійку перевагу люду хитрого та собі на умі – любителів легкого життя за чийсь рахунок, які щиро повірили обіцянкам популістів організувати земний рай за кілька днів. Тобто народ скрізь однаковий, а якому ідолу поклонятися – послідовному, чи косатій – справа не принципова. Призначення Табачника якраз і мало на меті продемонструвати народу ставлення влади до нього та напрям реформ. Реформи будуть. Перетворення країни на великий Донбас. З повною владою та власністю олігархів та латифундистів, та безсловесних рабів з безземельних селян та жителів міста – заручників містоутворюючих підприємств, які незабаром немов гриби виростуть по всій країні. Європа з задоволенням дасть кредити на розміщення в Україні шкідливих виробництв. Такими дрібницями як свобода слова, пересування, переконань ніхто не перейматиметься – щасливі ж білоруси з Лукашенком без цих дрібниць.
А для чого ж Табачник? А для нейтралізації тих, хто здатний вчинити спротив цим райдужним перспективам, для прививання чистим дитячим та юнацьким душам вірусу байдужості, рабства, підлості, культу хамства і безграмотності. Тобто зробити з молоді те, чим вирізняється старше постсовкове покоління. І не треба говорити, що він не встиг ще нічого зробити, рано ще критикувати. Є такі поняття як честь, порядність і культура. І доки керівниками будуть люди без цих якостей покращення життя не буде. Ні сьогодні, ні завтра. Зрештою щасливі будуть. Нема більшого щастя для раба, як бути першим у черзі на отримання об'їдків з панського стола.

Народна правда